Η εταιρία ΚΟΜΒΟΣ ιδρύθηκε το 1986 από τον Γιώργο Κουλουφάκο εστιάζοντας στον τομέα της κατασκευής ειδών για τον εξοπλισμό των καταστημάτων με σκοπό την ολοκληρωμένη προβολή και προώθηση προϊόντων.

Από τότε λειτουργεί αδιάκοπα στο ίδιο πεδίο και με κύριο στόχο την αφοσίωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη και την προσαρμογή στις απαιτήσεις και τις ανάγκες τις αγοράς.

Κατασκευαστική ακρίβεια.

Η εταιρία ΚΟΜΒΟΣ με την πολυετή πείρα της στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση και την άμεση κάλυψη ακόμη και της πιο απαιτητικής σχεδίασης.

Μοναδική αισθητική

Προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, μοντέρνας γραμμής και λειτουργικότητας, κατασκευασμένα από μέταλλο, ξύλο, γυαλί και πλεξιγκλάς, όπως σταντ, βιτρίνες, γυαλοθήκες, καλάθια, εξαρτήματα κ.ά. αναβαθμίζοντας συνεχώς την τεχνομηχανολογική υποδομή της και αυξάνοντας την γκάμα των προϊόντων της, είτε αφορά την έξυπνη λύση για την επιχείρηση είτε την πολυπλοκότητα των εξειδικευμένων αναγκών ενός πολυκαταστήματος.

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από:

Σταντ ρούχων – λάμδα τσάντας, βάσεις – στεφάνια – μπρελόκ – βραχιολιέρες, γυαλοθήκες – καπελιέρες, καλάθια – είδη θαλάσσης – παπουτσοθήκες – πλέγματα – πετσέτες – παρεό, διάτρητα – γάντζοι – διάτρητα πλαστικά – μαγνητικά, πάνελ – εξαρτήματα, – πάγκοι – ντουλάπια –  καθρέπτες, παραδοτήρια – δοκιμαστήρια – βιτρίνες, μπούστα – βραχιολιέρες – δαχτυλιδιέρες βιτρίνας